- Mijn Realisaties - 


DE GENTSE FEESTEN ZIJN GEZINSVRIENDELIJKER GEWORDEN


De kindernamiddagen in het Zuidpark zijn al langer een voltreffer onder de jongste feestvierders, maar nu is er ook een heuse kinderstoet. Van Bij Sint-Jacobs, voorbij het stadhuis tot aan de Zuid, onder leiding van de enige echte kinderburgemeester van Gentopia. Kinderen van verschillende verenigingen tonen er hun talenten, niet te missen!

Enkele jaren geleden was er op de Gentse Feesten vooral 's avonds en 's nachts veel te beleven. De stad vroeg aan de organisatoren om ook aandacht te hebben voor namiddagprogrammatie. Zo is er voor elk wat wils op de Gentse Feesten, bijvoorbeeld ook voor gezinnen met jonge kinderen. De organisatoren werkten actief mee, er is nu ook overdag heel wat meer te doen.

De Gentse Feesten zijn er voor iedereen. We brengen dan ook graag een stukje Gentse Feesten naar wie er zelf niet meer geraakt. De concerten in de woonzorgcentra zijn daar een goed voorbeeld van. Populaire artiesten zoals Lily Castel, Fred Geirnaert, Noël Fack e.a. bezorgen de bewoners een fantastische namiddag vol ambiance.

terug naar alle realisaties